image

Het Team


Luc Cipers

Luc Cipers

Expert verbale en non-verbale communicatie

Eigenaar/stichter van CIPERS Training & Coaching en van de CIPERS TrainersAcademie. Master in de Sociale Wetenschappen. Was onder meer senior consultant bij Krauthammer International en Sales Manager bij Penta Management. Is 3-talig NL-FR-EN en creëerde de voorbije jaren tientallen nieuwe trainingen. Is certified Business Consultant en LEGO Serious Play Facilitator. 


Johan Op de Beeck

Johan Op de Beeck

Media expert

Studeerde Communcatiewetenschappen en heeft meer dan 25 jaar media-ervaring bij onder meer de VRT, TV Limburg, Kanaal Z en Euronews. 


Marc De Mey

Marc De Mey

Project Management expert

Marc is mede-oprichter van Prosource, een organisatie die bedrijfsprojecten begeleidt en die bedrijven ondersteunt in de verbetering van hun projectaanpak. Hij is tevens de oprichter van TriEco, Teltrans en Energy For Free, bedrijven gespecialiseerd in energiegerelateerde projecten en oplossingen. Hij is PMI-certified (Project Management Institute), Prince2 Practitioner en beheerst als geen ander de do’s en dont’s van het managen van projecten. Zijn didactische kwaliteiten maken dat hij een veelgevraagd trainer is voor alle Project Management opleidingen.


Ivan Vanooy

Ivan Vanooy

Specialist gedragstrainingen

Licentiaat TEW en MBA. Was ondermeer teammanager bij Mercuri Urval en is 3-talig NL-FR-EN.


Marc Van Autreve

Marc Van Autreve

Expert in Management, Sales & Sales Management

Studeerde Pers- en Communicatie wetenschappen. Werkte onder meer voor Krauthammer International en Mercuri International. Is 2-talig NL-EN en gastdocent bij UAMS en EHSAL.


Ingrid Coremans

Ingrid Coremans

Coaching professional

Licentiaat-doctorandus in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Was onder meer Personnel & Organisation Manager bij Masterfoods. Is 2-talig NL-EN en gecertificeerd ICF-coach.