Seminars, coaching & consulting


Soms is het volgen van een training de oplossing. Maar soms is een andere, complementaire aanpak nodig.

Seminar 'Lies, Truth & Trust'

Dit seminar is een interactieve interventie van 60 tot 90 minuten die wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen verzorgen, bijvoorbeeld tijdens een event. Ook als u een bijeenkomst organiseert van een vakvereniging of een belangenvereniging kan dit een aantrekkelijk onderwerp zijn. De leuke en informatieve uiteenzetting heeft tot doel de aanwezigen via 'entertrainment' te sensibiliseren voor het belang en de impact van vertrouwen. Er worden ook concrete tips gegeven hoe je kunt zien dat iemand aan het liegen is. Indien uw publiek voor ons commerciële mogelijkheden biedt kunnen wij onder voorwaarden dit seminar tegen een beperkte onkostenvergoeding verzorgen.


Coaching

In sommige gevallen is de discretie van individuele begeleiding te verkiezen boven de groepsaanpak van een training. Denken we maar aan de voorbereiding van de onderhandeling van een acquisitie of het selecteren van de beste kandidaat voor een hoge functie. Coaching op leugendetectie en waarheidsvinding is specifiek gericht op C-level beslissers en hoger management.


Consulting

Beslissen om iemand uw vertrouwen te geven is niet altijd eenvoudig en houdt bepaalde risico's in. Bijvoorbeeld wanneer deze persoon uw financiële of commerciële belangen dient te behartigen. Indien het vertrouwen geven aan de verkeerde persoon catastrofale gevolgen heeft, is het inwinnen van advies bij een onafhankelijke partij een verstandige beslissing. Andere voorbeelden van onze consulting activiteiten zijn

- het interviewen van personen die verdacht worden van bedrijfsdiefstal of fraude
- het creëren van een Trust Charter en
- het uitvoeren van een Trust Audit.

De Trust Audit brengt aan het licht hoe het gesteld is met het onderlinge vertrouwen in uw organisatie. Op basis van deze gegevens kunnen we vervolgens aanbevelingen doen om het Vertrouwensquotiënt in uw organisatie (terug) naar een hoger niveau te brengen. Dergelijke operaties kunnen bijvoorbeeld het verschil maken tussen een gelukte of mislukte overname, fusie of herstructurering.


 

Newsletter
imageimageMaak gebruik van de KMO-portefeuille. Op deze manier kunt u tot 40% van uw investering laten terugbetalen.

Meer informatie...


image

CIPERS heeft al meermaals het Q*FOR kwaliteitslabel behaald.
Klik hier voor het meest recente auditrapport.